28.03.2024
Новини Промо

Як обрати кращу стоматологію у Тернополі?

«Мене нічого не турбує, а отже, нема чого ходити до лікаря», або ж «Я боюся, це буде боляче». Через ці чи інші причини ми часто затягуємо із візитом до стоматолога. Але такі твердження є помилковими, адже дуже багато захворювань порожнини рота і зубів найкраще піддаються лікуванню саме на початковій стадії. Тому краще попередити, ніж потім довго і дорого лікувати.

У місті представлений надзвичайно великий вибір клінік. І справді можна розгубитися в різноманітті послуг, які пропонують. А ще й важливо знайти свого лікаря. Тим, хто шукає стоматологію Тернопільми підготували кілька важливих порад, які допоможуть із вибором.

Які послуги пропонують стоматології у Тернополі

Насправді сучасна медицина гарантує якісне знеболення, комфортні умови перебування у стоматологічному кріслі, а ще високопрофесійне обладнання. Тож боятися стоматолога – не варто. Якщо ви відвідуєте лікаря з профілактичною метою, то не тільки зекономите свій час, нерви, а  ще й гроші. Тому що попередження та виявлення проблеми на ранній стадії обійдеться значно дешевше. Навіть якщо вас нічого не турбує, то відвідувати стоматолога дорослому варто принаймні двічі на рік, а дітям – не рідше одного разу на три місяці.

Ми проаналізували, які послуги доступні у стоматології Тернопіль: 

– Терапевтична стоматологія – реставрації, композитні пломби, комплексна професійна чистка зубів, лікування кореневих каналів, відновлення зубів під певні конструкції тощо.

– Хірургічна стоматологія – видалення молочних і постійних зубів, «зубів мудрості», резекція верхівки кореня та інші. Клініки успішно застосовують цифрову діагностику та медикаментозний сон.

– Ортопедія – вініри, коронки, знімні протези.

– Ортодонтія – це виправлення прикусу з допомогою брекет–систем.

елайнерів та інших ортодонтичних апаратів.

– Імплантологія – вставлення штучних коренів, на які потім можна встановити різноманітні конструкції.

– Дитяча стоматологія – широкий спектр послуг для вашої малечі – лікування та професійний догляд за молочними та постійними зубами у дітей.

Стоматологічні клініки у Тернополі та приватні кабінети потішать вас новітнім обладнанням, першокласним сервісом і високою компетентністю дантистів.

На що ж звертати увагу при виборі закладу? Наші поради:

– Перш за все, переважна більшість стоматологічних клінік та приватних кабінетів демонструють передові технології лікування, а також висококваліфікований персонал та затишну атмосферу. Перейшовши за посиланням зверху, ви зможете подивитися детальну інформацію про кожен заклад, ознайомитися із медичним персоналом, почитати чесні відгуки, що дуже спрощує прийняття рішення – до кого саме іти.

–  Зверніть увагу на місцезнаходження клініки. Перевага Тернополя – у тому, що це компактний обласний центр і дістатися з однієї точки в іншу можна в межах пів години часу. Але все ж, зважаючи на проблеми з електроенергією та воєнну ситуацію в країні, краще завчасно поцікавитись у клініці, чи є план дій на випадок непередбачуваних ситуацій – укриття поруч, інші варіанти живлення на випадок втрати електроенергії. До речі, на довідці https://top20.ua/ в описі до клінік є інформація про те, чи працюють вони у воєнний час.

– Не менше важливим фактором, звісно, є і ціна послуг. Перейшовши на офіційні сайти стоматологій, ви зможете спокійно переглянути прайс та зробити для себе попередній аналіз.

– Щоб ви були задоволені результатом, радимо попередньо записатися на консультацію. Уже на місці ви зможете скласти для себе точне уявлення про медичний персонал конкретного закладу: як лікар відповідає на ваші запитання, чи пропонує план лікування ,завчасно, який результат прогнозує, чи є гарантії проведеної роботи. Поцікавтесь, чи має клініка або лікар необхідні сертифікати. Це свідчить про те, що він дбає про свою компетентність, постійно навчається та вдосконалює професійні навички, зважаючи на новітні медичні тенденції.

– Завантаженість лікаря – це теж один із критеріїв, на які варто зважати. Як правило, усі хороші стоматологи працюють за попереднім записом і майже завжди у них все розплановано.

Сподіваємось, ці поради допоможуть знайти стоматолога і бути здоровими. Бережіть себе та своїх рідних.

Перейти до панелі інструментів