25.04.2024
Новини Промо

Курси програмування Front End у Lemon School

Хочете бути у тренді і заробляти непогані гроші у ІТ сфері? Зверніться до Школи Лимон, в якій ви можете закінчити курси онлайн. У ній за короткий час зможете опанувати одну із затребуваних сучасних професій, таку, наприклад, як Frontend-розробник. Суть професії полягає у тому, що даний спеціаліст створює візуал веб-сторінки, який бачать користувачі. Тому його основною задачею є чітка передача у верстці саме того, що створив дизайнер. Для того, щоб відвідувати front end online курси вам не потрібно навіть виходити з дому – навчання відбувається у комфортному онлайн-режимі. Тому усе, що потрібно здобувачу – це бажання вчитися та девайс з доступом до мережі Інтернет.

Програма курсів

У багатьох складається хибна думка про те, що сучасні ІТ професії вимагають глибоких знань математики та програмування. Наші ж випускники охоче підтвердять, що це помилкове судження. Навіть, якщо ви маєте освіту філолога, то без проблем зможете опанувати професію Frontend-розробника. Викладачі Lemon School https://lemon.school/ легко та доступно пояснюють матеріал та навчають не лише теорії, а й суттєвих практичних навичок. Що входить до курсу:

  • більше ста годин спілкування з тренерами та викладачами;
  • інтерактивні онлайн-завдання на здобуття потрібних навичок;
  • обов’язкова перевірка домашніх робіт;
  • постійний доступ до навчальних відеоматеріалів;
  • розробка курсового проекту;
  • отримання сертифікату після проходження навчання.

Здобути фах у Школі Лимон можна усього за декілька місяців. Усе буде залежати від того, скільки часу учень зможе приділяти навчанню та практиці. В середньому процес займає 3-5 місяців. Слід зазначити, що програма курсу містить тільки потрібні матеріали (без «води») та застосовує виключно сучасні технології. Тобто, після навчання кожен може з легкістю працевлаштуватися у солідну ІТ-компанію, або ж працювати як фрілансер. Наші спеціалісти допоможуть створити якісне портфоліо, для того щоб випускник курсів зміг достойно себе презентувати перед роботодавцями.

Переваги навчання у Lemon School

На сьогоднішній день в Україні існує велика кількість онлайн-шкіл та різноманітних курсів. Але обирати потрібно найкращих, адже від цього залежить рівень здобутих вами знань та спроможність їх застосування у професійному розвитку. Чому варто обрати саме нашу школу, щоб стати Frontend-розробником:

  • навчання у нас займе набагато менше часу, ніж в університеті;
  • ціни на курси приємно дивують;
  • онлайн-навчання дає можливість опановувати фах з будь-якої точки світу, тому ви не прив’язані до конкретного місця;
  • ми даємо лише потрібні для роботи знання;
  • висококваліфіковані куратори та викладачі.

Оберіть нашу школу та отримайте сучасну прибуткову професію за короткий час. Гарантуємо, після наших курсів кожен зможе реалізуватися як спеціаліст, отримає достойну зарплатню та буде отримувати задоволення від роботи.

Перейти до панелі інструментів