29.03.2024
Новини

27-річний борщівчанин заплатив 10 тис грн за власні інтимні фото

Жертвою пристрасті став 27-річний борщівчанин. Молодий чоловік перерахував шахрайці 10 тис грн, аби та не поширила в Інтернеті його інтимних фото. Деталі справи розповідають у пресслужбі поліції Тернопільщини. 

Читайте також: Кохання жорстоке: чоловік з Підволочиська витратив понад 165 тис грн на віртуальну дівчину

Факт шахрайства задокументували працівники відділення поліції № 1 м. Борщів вчинене щодо місцевого мешканця. Правоохоронців проводять розшукові заходи аби встановити осіб причетних до злочину.

До поліцейських за допомогою звернувся ошуканий 27-річний краянин. Він розповів неприємну історію, як знайомство в інтернеті обернулося для нього проблемою. В одній із соціальних мереж він познайомився з дівчиною. Спілкування набуло «пікантності» й нова знайома запропонувала хлопцеві обмінятися інтимними фото. Заявник не відмовив, й перший скинув своє фото. Однак у відповідь отримав не бажане, а повідомлення з шантажем. Дівчина-аферистка вимагала 10000 гривень, за не розповсюдження в мережі Інтернет відвертих фото молодика. Хлопець без роздумів переказав обумовлену суму на вказаний банківський рахунок й вже тоді звернувся за допомогою в поліцію.

Відомості про подію слідчі територіального підрозділу поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Перейти до панелі інструментів