28.03.2024
Новини

У Заліщиках вандали знищили рідкісні дерева

Про прикрий випадок повідомляють у міській раді Заліщиків. У місті невідомі зловмисники знищили дерева сакури, які мали розквітнути уже наступної весни. Мешканців просять: якщо хтось став свідком цього злочину, чи володіє інформацією, повідомити в міську раду, або правоохоронні органи.

“Цієї ночі, в районі АТБ, по вул. С. Бандери в черговий раз вчинений акт вандалізму з особливим цинізмом: поламали сакури в кількості 7 штук. Уточнюємо: не викопали, як раніше кущі троянд і гортензій, а саме поламали молоді красиві дерева, які уже цієї весни цвіли та милували своєю красою! Це ж якою треба бути ” недолюдиною”, щоб у ніч на велике християнське свято вчинити таку підлість? Немає слів, одні емоції! Люди, схаменіться! Це ж краса нашого спільного дому!

Процес придбання та висадки сакур це робота багатьох людей, могли б її поцінувати! Звертаємось до всіх мешканців міста: давайте дбати про красу, а не руйнувати її, а також поважати один одного, себе, рідне місто та працю інших людей”, – пишуть у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів