25.04.2024
Новини

Дорожники Тернопільщини працюють з 4 ранку: негода додала клопотів

Змінення погодних умов додали проблем не лише водіям, а й додаткової роботи дорожникам області. Понад 50 працівників з 4 ранку борються із наслідками крижаного дощу, – повідомляють в САД Тернопільщини. За п’ять годин на дорогах використали понад 200 тонн протиожеледної суміші (пісок і сіль).

Шляховики забезпечують проїзд автошляхами державного значення. Близько 5 ранку в області погодні умови ускладнилися – почав випадати крижаний дощ. Негода рухалася з півдня області.

Для профілактики ожеледиці о 4 ранку на головні транспортні коридори Тернопільської області виїхала спецтехніка. Посипаємо протиожеледною сумішшю піску та солі. Станом на 9 ранку використали 210 тонн матеріалу.

Боротьба з наслідками крижаного дощу триває, працює 43 КДМ, 14 навантажувачів і 11 патрульних авто. Залучено 52 дорожніх робітників.

Отримати інформацію про стан проїзду автошляхами можна у єдиному контакт-центрі Укравтодору +38 067 400 60 80. Туди ж можна звернутися, якщо в дорозі з вами трапилася біда.

Перечекати негоду можна на майданчиках для відстою транспортних засобів. Знайти їх допоможе мапа.

Також нагадують, що у населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється із швидкістю не більше 50 км/год. У житлових і пішохідних зонах швидкість руху не повинна перевищувати 20 км/год.

Перейти до панелі інструментів