19.03.2024
Новини Промо

Як носити клатчі, щоб виглядати стильно?

З самого початку маленькі сумочки, вони ж клатчі, мали попит у вечірніх нарядах, коли не було потреби брати з собою багато речей. В них можна було покласти лише важливе: гроші, трохи косметики, ключі тощо. За розмірами такі аксесуари ледь перевищували сучасний смартфон та використовувались рідко. Зараз дизайнери пропонують купити жіночий клатч зі шкіри різних розмірів, форм, фасонів, кольорів та дизайну. Достатньо переглянути асортимент сайту https://inbag.ua/klatchi.html, щоб зрозуміти декілька важливих речей:

  1. Є зручними та практичними. Більшість моделей мають ручку та ремінь, що дозволяє носити декількома способами: в руці, через плече чи на одному плечі. Завдяки цьому руки залишаються вільними та сумка не заважає.
  2. Можуть використовуватись у повсякденні, як основний аксесуар. Коли не має звички носити багато речей — клатч можна брати на роботу, прогулянку чи побачення.
  3. Мало простору — не означає мало місця. В середині сумка має один чи два відділи, а також декілька маленьких кишень для дрібних речей. Завдяки цьому клатчем зручно користуватись, незалежно від наповнення.
  4. Не потрібно довго обирати. Клатчі підходять під всі типи фігур та особливості зовнішності. Повні жінки можуть носити їх на одному плечі або в руці, в той час як стрункі не мають обмежень зовсім.

На цьому переваги маленьких сумочок не закінчуються, адже дизайнери пропонують безліч фасонів на кожен день та під особливі випадки. Прямокутні класичні моделі з гострими краями добре підходять на кожен день, оскільки комбінуються зі всім. Своєю чергою вироби нестандартної форми додають родзинку до образу та можуть виступати у ролі головного акценту.

Рекомендації стосовно вибору клатчів

Мати зручну та компактну сумочку на всі випадки життя — бажання багатьох жінок, адже якісний виріб коштує дорого. Саме тому сучасні варіанти клатчів рахують «золотою серединою» між повноцінною сумкою та мініатюрною для зберігання кредитної картки чи губної помади. Це спричинено невеликими розмірами та місткістю, що дозволяє брати з собою все потрібне, а не декілька речей та безліч вільного простору.

Щоб обрана модель залишалась функціональною завжди, варто враховувати майбутнє використання та спосіб життя. Так вийде підібрати правильний клатч по розміру та дизайну, формі та внутрішньому наповненню, матеріалу та варіантам носіння. Універсальні сумки мають бути класичними й виконані в нейтральному стилі. Так виріб не потрібно намагатись обіграти іншими менш яскравими речами, а надягати все, що подобається.

Перейти до панелі інструментів