20.04.2024
Новини Оперативно

Без світла понад добу: яка ситуація з електропостачанням у Тернополі та довколишніх селах

Вранці 25 листопада частина Тернополя та довколишні села залишаються без електропостачання. 

Ситуація з електропостачанням у довколишніх селах складна

Зокрема, у Байківцях було відновлене електропостачання лише вчора ввечері, і то не в усіх. Зараз, вранці, світла знову немає.

У Смиківцях, Кутківцях, вмикали лише на декілька годин, вночі.

У Підгородньому та прилеглих селах 2 доби зовсім не було електрики. Проте електропостачання для мешканців сіл Підгороднянської ТГ обіцяють відновити з 13 години, повідомляють на сторінці Підгороднянської об’єднаної територіальної громади.

Кременець та прилеглі до міста села – другу добу без світла. Зі зв’язком також проблеми. Про орієнтовний час відновлення електропостачання поки що не повідомляють. 

У Купчинецькій громаді колишнього Козівського району також ще не вмикали електропостачання.

Тернопіль

Складна ситуація також в Тернополі. Вчора без електропостачання були спальні райони міста – Дружба, Сонячний, Аляска, Тинда, частково Східний і Новий Світ. Подекуди світла не було також у Центрі.

На момент написання цього матеріалу Центр, Новий світ, Східний (частково) підключені до електропостачання. У інших районах Файного міста подекуди немає електрики. Діють аварійні відключення.

А що кажуть у ВАТ “Тернопільобленерго”?

ВАТ «Тернопільобленерго» повідомляє, що 25 листопада в Тернопільській області будуть екстрені відключення електропостачання. Це означає, що жодні графіки не діють, спрогнозувати вимкнення неможливо.

Перейти до панелі інструментів