29.03.2024
Новини Промо

Що таке УФ лампи для нігтів?

Ці лампи призначені для сушіння перманентних та напівперманентних лаків для нігтів, акрилових або гелевих нігтів. Зазвичай вони використовують ультрафіолетове (ультрафіолетове) або світлодіодне світло. Це світло світить на емальований ніготь, щоб висушити і зафіксувати продукт. Сухожар для маникюра можна придбати у нас.

Залежно від того, яке світло випромінює лампа, буде різна довжина хвилі. УФ-лампи мають більшу довжину хвилі, ніж світлодіодні лампи, а це означає, що з УФ-лампою лак для нігтів висохне приблизно за дві хвилини, а зі світлодіодною лампою це триватиме понад тридцять секунд.

І найкраще, що ці лампи, як правило, дуже прості в управлінні, вони мають невеликий розмір, тому вони портативні, і їхнє використання дійсно просто.

Як працюють лампи УФ?

Коли ми робимо гелеві або акрилові нігті, продукт необхідно вилікувати (висушити), щоб він затвердів і можна було сформувати нігті та зафіксувати емалі.

Що роблять ці лампи: коли світло, яке вони випромінюють, вступає в контакт з фото ініціаторами, одним із інгредієнтів, що містяться в напівперманентних або перманентних лаках для нігтів, відбувається хімічна реакція, яка змушує продукт твердіти.

Треба ще враховувати, що для світлодіодних ламп є спеціальні емалі, тому що у цього довжина хвилі коротше, а це саме те, що потрібно цим емалі, що потребує швидшого висихання.

І як використовується лампа?

Використання цих ламп дуже просте, вони працюють підключеними до електричної мережі і мають кнопку включення. В даний час у переважній більшості є таймер і датчик , тому, як тільки час сушіння запрограмований, вам потрібно тільки покласти руку, коли ми вже нанесли продукт на нігті.

З іншого боку, не всі машини мають однаковий розмір, в одних входить вся рука, а в інших немає, як правило, палець залишається зовні, тому процес доведеться повторити тільки з цим пальцем.

УФ лампи

Почнемо з ламп УФ-випромінювання, які першими з’явилися на ринку і використовуються досі, більше того, існують лаки для нігтів, які сохнуть лише за такого світла.

Тому перевагою перед іншими є те, що вони сохнуть перманентні та напівперманентні лаки для нігтів та нігті гелів і навіть світлодіодні лаки для нігтів.

Інтернет-магазин обладнання для салонів краси Укрстиль (https://ukrstil.com/) допоможе купити вам лампу.

Перейти до панелі інструментів