29.03.2024
Новини Промо

Як вибрати схованки для рослинних субстанцій?

Якісні схованки компактні, мініатюрні, вони дозволяють уберегти від сторонніх поглядів невеликі предмети та суміші, філігранно імітуючи звичайні речі, наприклад батареї, болти та інші. Вони міцні, практичні, тому нерідко люди купують їх для себе чи подарунок своїм близьким. Вони дають змогу надійно зберегти мініатюрні речі, як правило, суміші. Ці мініатюрні схованки органічно впишуться в навколишній простір, не привертатимуть до себе увагу. Виглядають вони акуратно, стильно, але недорого, тому навряд чи комусь захочеться проявити до них підвищений інтерес і тим більше забрати з собою.

Якщо ви шукаєте ємності для безпечного зберігання рослинних субстанцій, то вони повинні бути підібрані відповідно до всіх вимог до таких девайсів. Схованки відрізняються не тільки ступенем надійності та секретності. Представлені екземпляри в каталозі інтернет-магазину ДуДа бувають різних розмірів, різної місткості, вони виготовляються з різнопланових матеріалів і можуть похвалитися наявністю додаткових опцій. Але якщо у вас виникли труднощі під час пошуку такого аксесуару, вам варто звернутися за професійною допомогою експертів у цих питаннях. В інтернет-магазині ДуДа вам раді допомогти підібрати схованки відповідно до ваших вимог.

Асортимент схованок для рослинних субстанцій

На ринку на вас чекають схованки з різних матеріалів:

  • металеві;
  • дерев’яні;
  • силіконові;
  • гумові;
  • скляні;
  • керамічні;
  • пластикові.

Вибирайте бокси для зберігання з урахуванням цих особливостей. Наприклад, можна вибрати ємність, виготовлену з дерева або бамбука. Дерев’яні вироби мають кілька відсіків, в яких можна зручно розмістити не тільки рослинну субстанцію, але й цигарковий папір, запальничку та навіть машинку для самокруток. Але найкращим вибором стануть металеві бокси, які зроблені з металу, що фактично не вбиваються.

Варто також відзначити, що багато боксів з металу мають кришку із системою Click Clack. Щоб відкрити таку кришку, вам потрібно буде докласти зусиль, особливо тим, хто не знає як це зробити.

Якщо не знаєте, де знайти ідеальні схованки, в ДуДа на вас чекають найцікавіші екземпляри. Багато моделей представлені у вигляді предметів інтер’єру (годин, освітлювальних приладів) або книг. Неординарними та цікавими стануть варіанти, замасковані під продукти харчування. Це може бути бляшана консервна банка або банка з популярним газованим напоєм. Не викличуть підозри екземпляри у вигляді помади, парфумів чи викрутки, гайки, болти та інші штуки.

Перейти до панелі інструментів