20.04.2024
Новини

Кохання поєднало правоохоронця з Тернопільщини з колегою з Харківщини: романтичне освідчення. Відео

Кохання поєднало правоохоронця з Тернопільщини з колегою з Харківщини. Поліцейський сектору реагування патрульної поліції Збаразького відділу Сергій Догон освідчився Анастасії Величко. Пара познайомилася на Харківщині. Дівчина теж служить в поліції – в одному з відділів Харківського Головного управління, – розповідають у пресслужбі поліції Тернопільщини.

Особлива подія трапилася 19 листопада на Харківщині – поліцейський сектору реагування патрульної поліції Збаразького відділу Сергій Догон освідчився Анастасії Величко.

До слова, Анастасія – з родини поліцейських. Її дідусь служив в органах внутрішніх справ, а батько – майор поліції. Майбутнього зятя родичі дівчини прийняли добре.

Сергій ретельно готувався до освідчення. Його колеги розповідають, що хлопець напередодні подався до Харкова, аби вибрати гарну каблучку та розкішний букет квітів для Анастасії. Оскільки така важлива подія в житті хлопця відбувалася далеко від дому, то підтримати попросив побратимів.

На прохання стати його дружиною, Анастасія відповіла: «Так». Молоді люди кажуть, що з весіллям довго не чекатимуть і вірять, що святкуватимуть його вже в мирній Україні.

Перейти до панелі інструментів