28.03.2024
Новини Оперативно

На Кременеччині розгортають пункти обігріву: у деяких можна зарядити телефон і переночувати

На Кременеччині, як по всій області, розгортають пункти обігріву. Там люди можуть не лише перебути холоднечу та випити гарячого чаю, а й зарядити мобільні. У Шумській громаді на цьому не зупинилися і пропонують навіть ночівлю у теплому приміщені у випадку тривалої відсутності електропостачання.

“Працівниками Кременецького РВ ДСНС розгорнули цілодобовий пункт обігріву та зарядки телефонів в Кременці поруч із Центром Культури і Дозвілля”, – повідомляють у Кременецькій громаді.

“За рішенням комісії з надзвичайних ситуацій міської ради, з метою попередження випадків переохолодження людей внаслідок відсутності електроенергії, облаштовано «Пункт незламності» з можливістю цілодобового проживання в приміщенні Шумського міського будинку культури (вул. Українська, 48).

У пункті можна проживати, зігрітися, приготувати їжу, випити чаю, зарядити телефони, повербанки.
Номер телефону керівника пункту обігріву +380 (67) 286 90 62 – Ігор.

Також рішенням комісії врегульовано питання функціонування центрального водозабору при відсутності його енергопостачання”, – повідомляє голова Шумської громади Вадим Боярський.

Нагадаємо, загалом на Тернопільщині розгорнуть понад 200 пунктів обігріву. Вони працюватимуть у разі аварійного відключення електропостачання та опалення. Пункти постійно забезпечуватимуть водою, продуктами харчування, засобами живлення.

Перейти до панелі інструментів