28.03.2024
Новини Соціальні проблеми

Тернополянину нарахували 25 додаткових кубів за воду, у сусідів платіжки по 3500 тис

Тернополянин Василь Лис обурений тим, що у платіжці за жовтень “Тернопільводоканал” дорахував йому додаткових 25 кубів за холодну воду. Таким чином у його рахунку сума склала 1300 грн, при тому що Василь використав лише 4 куби за місяць. Про це чоловік написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

“А в моїх сусідів, взагалі, були суми і по 3500 грн!!! Живу в новому 12-квартирному будинку. Фактично в будинку мешкають в 6 квартирах. Тому перевитрата води (різниця між квартирними і загальнобудинковим лічильниками), яку озвучив Тернопільводоканал в 257 куб.м, була зовсім незрозумілою. В водоканалі нам сказали, що в них такі дані і їх нічого не гребе”, – йдеться у дописі.

Тому мешканці багатоквартирного будинку звернулися до КП “Тернопільводоканал”. У результаті перевірки з’ясували, що жодної перевитрати води немає. А у підприємстві сказали, що в них стався збій системи, і дозволили мешканцям сплатити за фактично спожиту воду.

Читайте також: Антимонопольний комітет оштрафував Тернопільводоканал майже на 400 тисяч.

“А тепер запитання до нешановного добродія Кузьми В.А.: тернополяни купують воду по 36,70 грн. за кубометр. Це досить висока ціна. То навіщо КП Тернопільводоканал намагається шахрайським шляхом видурювати в тих же тернополян ще більші суми? В нашому випадку 9430 грн. на малий будинок. А якою буде ця сума в масштабах всього Тернополя? І що це за графа “Абонентське обслуговування” з щомісячною сумою 30 грн.? На що йдуть ці гроші?”, – підсумовує Василь Лис.
Перейти до панелі інструментів