29.03.2024
Новини

“Був старшим з чотирьох синів і гідно боронив країну”: на Шумщині попрощаються з 23-річним захисником

Ще одного молодого Героя втратила Шумщина. Від отриманих на Донеччині поранень помер 23-річний Роман Затворнюк, – повідомив голова громади Вадим Боярський.

“Шумську громаду сколихнула сумна звістка.

Від отриманих поранень поблизу населеного пункту Торське Лиманського району на Донеччині, під час безпосередньої участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави, 9 листопада 2022 року у госпіталі від поранень помер Затворнюк Роман Михайлович, 1999 року народження, житель села Цеценівка.

Борець за правду, чесний та відважний Роман не зміг залишатись осторонь та пішов боронити рідну землю, хоч дома і чекали батьки, брати та кохана дівчина. Як найстарший з 4 синів він гідно боронив Україну.

Роман назавжди залишиться в пам’яті рідних та друзів, як веселий, щирий і надійний друг та побратим, людина з великим серцем, добрий та справжній патріот.
Вічна пам’ять та шана Герою!

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям Романа. Про зустріч тіла померлого та чин поховання буде повідомлено згодом”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів