29.03.2024
Новини

П’яний переселенець викрав авто на Тернопільщині

У Скалатській громаді п’яний 32-річний киянин, який тимчасово мешкає на Тернопільщині, викрав авто у місцевого. Чоловік звернувся у поліцію. Правоохоронці швидко знайшли зловмисника-невдаху. Машина, яку він вкрав, заглухла дорогою, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини. Тепер крадію загрожує до п’яти років в’язниці. 

Читайте також: У Бережанах конфлікт через переселенців: люди збираються під міську раду

Зловмисник скористався тим, що водій не замкнув авто. Проте далеко заїхати не вдалося – машина зламалася.

До співробітників Підволочиського відділення поліції надійшло повідомлення від 43-річного жителя Скалатської громади про те, що невідома особа викрала його автомобіль. Зі слів чоловіка, він залишив машину на узбіччі дороги поблизу господарства, де робив ремонт. Перебуваючи у будинку, почув, як хтось завів його транспортний засіб. Коли кинувся на вулицю, то автівки вже не було.

Автомобіль власник виявив у несправному стані за декілька кілометрів від місця скоєння злочину. Поліцейські встановили, що до незаконного заволодіння причетний 32-річний житель Київської області.

З’ясувалося, що чоловік наразі тимчасово мешкає на території Скалатської громади. За кермо чужої автівки він сів у нетверезому стані, як пояснив, аби доїхати до сусіднього села, де оселився.

Поліцейські затримали фігуранта в порядку ст.208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Перейти до панелі інструментів