20.04.2024
Новини Оперативно

Мати ховає уже другого сина: на фронті поліг Андрій Ушкевич з Тернопільщини

Мешканці Тернопільщини отримали чергову жахливу звістку з фронту. Під час виконання бойового завдання загинув Андрій Ушкевич з Озерної. Воїну було всього 36 років.

У липні родина втратила молодшого сина – 27-річного Сергія Ушкевича. Ворожі снаряди обірвали його життя, коли Сергій прийшов на посту замінити старшого брата Андрія.

Обидва брати служили в одному підрозділі. Коли брат загинув, Андрія переконували повернутися додому, до батьків, але Андрій не хотів, вирішив служити далі.

Мама та дружина Андрія – педагоги. Мати Ольга працює вихователем Озернянського садочку, а дружина Ірина – вчителькою початкових класів місцевої школи. Також у Андрія залишились сестри і брат Олег.

“Колектив Озернянського ліцею висловлює щирі співчуття вихователю Озернянського садочку Ушкевич Ользі Михайлівні з приводу невимовної втрати вже другого сина Андрія! А також розділяємо біль з вчителькою початкових класів Осташівецької школи Ушкевич Іриною Любомирівною з приводу загибелі її чоловіка Андрія! Розуміємо, як важко змиритися з цим непоправним горем. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи”, – йдеться у повідомленні.

Редакція “Терміново” співчуває родині, близьким та друзям, які втратили рідну людину. Вічна пам’ять Герою Андрію Ушкевичу.

Перейти до панелі інструментів