24.04.2024
Новини

У Шумській лікарні за 2 роки відремонтували 6 відділень та Центр сімейної медицини

Лише за 2 роки у Шумській лікарні вдалося зробити чимало. У медзакладі уже запрацювало оновлене травматологічне відділення. Це вже шосте відділення, також приміщення Шумського центру сімейної медицини, які відремонтовані та обладнані за короткий період, – повідомляє голова громади Вадим Боярський.

“Всі послуги, які надає громада: освітні, медичні, соціальні, адміністративні – мають розвиватися та мати відповідний рівень і не тільки в теорії, а й на практиці”, – наголошує очільник.

Днями міську лікарню відвідали голова Тернопільської ОВА Володимир Труш та народний депутат України Ігор Василів. Директор установи Андрій Бобровський ознайомив гостей із досягненнями закладу.

Ознайомилися із роботою сучасного ренген апарату (придбано за державні кошти) та мамографа, який отримали від благодійників. Протягом робочого дня у даному кабінеті обслуговують близько 50 пацієнтів.

Також оглянули відремонтовані інші відділення, поспілкувалися із відвідувачами та персоналом. Андрій Бобровський поділився планами щодо оновлення приймального відділення та приведення його у відповідність до сучасних вимог та потреб.

Голова громади зазначив, що позитивних результатів вдається досягати завдяки злагодженій роботі всіх рівнів влади та залучення коштів із різних джерел фінансування.

Перейти до панелі інструментів