25.04.2024
Корисне Новини

ТОП-10 вакансій із найвищою зарплатою на Тернопільщині

Про ТОП-10 вакансій із найвищими зарплатами розповіли у відділі організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Тернопільського ОЦЗ. Кому готові платити від 12,5 до 20 тис грн на місяць?

На початок листопада цього року більшість вакансій, якими оперувала служба зайнятості Тернопільської області, були у переробній промисловості, освіті, торгівлі, охороні здоров’я, транспорті, складському господарстві, поштовій та кур’єрській діяльності. З них – 8,2% із заробітною платою вищою від середньої по області.

Зарплату у 20 тис. грн пропонують лікарям різних спеціалізацій, водіям тролейбуса та начальникам (завідувачам) підрозділів; 18 тис. грн – начальникам дільниці. По 15 тис. грн роботодавці готові платити керуючому відділенням банку, головному інженеру, медичному директору, лікарям-лаборантам; 13 тис. грн – завлабораторії; по 12,5 тис. грн – менеджерам з постачання, інженерам-конструкторам.

У десятку найбільше потрібних роботодавцям Тернопільщини працівників увійшли оператори котельні та машиністи (кочегари) котельної, слюсарі, водії, вчителі, кухарі, швачки, продавці, електромонтери, бухгалтери; постійно є робота для лікарів різних спеціалізацій та медсестер.

Подати або знайти вакансію можна через сервіси:
“Робота зараз. Державна служба зайнятості”.
Чат-бот: @DCZWorkNowBbot або https://t.me/DCZWorkNowBbot
Канал: @DCZWorkNow або https://t.me/worknowdcz .
“Робота на Тернопільщині”
Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot
Канал: @work_in_Ternopil_region або https://t.me/work_in_Ternopil_region
Єдиний портал вакансій.

Роботодавці можуть подати вакансію через Google-форму: http://surl.li/bzqvd.
Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit.

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ служби зайнятості Тернопільщини або в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) чи https://web.telegram.org/z/#5134509646.

Перейти до панелі інструментів