28.03.2024
Новини Промо

Як вибрати одяг для дому

Зараз речі для постійного носіння в домашніх умовах стають не менш поширеними, ніж ті, які одягають на роботу чи прогулянку. Жінки прагнуть також виглядати привабливо вдома, адже там проводять багато часу. Це дуже важливо для тих, хто працює дистанційно. Зараз випускається широкий асортимент речей для домашнього носіння.

Мати такі предмети гардероба – корисна звичка, яка робить життя простішим. Раніше жінки перетворювали на домашній одяг речі, які ні до чого не пасували. Здебільшого це були старі речі, які шкода викидати, але й носити на людях вже немає бажання. Тепер вибір значно ширший та різноманітніший. Пропонуються різні фасони, кольори, розміри. Виробники випускають легкий одяг, у якому можна вільно рухатися, прибирати, готувати їжу чи відпочивати.

Які існують варіанти

Зараз все більше уваги приділяється зручному й водночас стильному домашньому одягу. Тепер він має бути в гардеробі кожної модниці й жінки, яка прагне завжди виглядати на всі сто. На сайті «Еллен Груп» представлений великий асортимент речей. Це красиві сучасні піжами, халати, комбінезони, нічні сорочки. У каталозі можна вибрати білизну для жінок і чоловіків, одяг для дітей. За допомогою фільтрів дуже просто знайти потрібний розмір, колір, тип тканини, візерунок.

Надавайте перевагу зручним домашнім речам, вони мають не лише подобатися, а й дозволяти без проблем робити будь-що. Потрібно обирати фасони, здатні забезпечити тепло й затишок. Неприпустимо, щоб костюм або піжама натирали, перетискали тіло, викликали якісь неприємні відчуття. Вони мають пасувати до загальної обстановки в будинку чи квартирі, створювати атмосферу теплоти й затишку. Найбільший попит мають:

  • футболки, майки, боді. Їх добре поєднувати з лосинами чи навіть носити як самостійний одяг для сну, відпочинку чи виконання будь-яких домашніх справ. Ці речі не сковують рухів і майже не відчуваються на тілі. Позитивні принти, яскраві кольори, патріотичні, оптимістичні написи підіймають настрій;
  • халати. Прекрасний варіант, який дуже гармонійно доповнює відпочинок зимового вечора. Халати зігрівають, дарують комфорт після ванни або душу. Моделі бувають класичними чи оригінальними, відрізняються за довжиною, тому завжди можна знайти оптимальний варіант;
  • спортивні костюми. Універсальна річ, не підходить лише для сну. Зручна як для носіння вдома, так і на прогулянці з твариною, ранковій пробіжці тощо. Чудово підійде для будь-якого випадку;
  • піжами. Це річ для сну та пасивного диванного відпочинку. Може складатися з футболки та штанів, пеньюару, шортів, сорочок. Головне, щоб піжама не виглядала мішкувато й пасувала до комплекції;
  • нічні сорочки. Ще один варіант домашнього одягу на кожен день. Добре підходять для сну, завжди робляться зручними й лаконічними. Бувають і спокусливі моделі з мереживом, стрічками, які найкраще обирати для романтичного вечора.

Одного комплекту недостатньо. Варто придбати відразу декілька, щоб носити вдома у різних випадках.

Тканини, кольори

Домашній одяг шиють із різних матеріалів. Вони завжди мають бути якісними, зносостійкими, приємними на дотик. Важливо, щоб одяг не зминався після частого носіння й прання. Має значення також здатність «дихати» – забезпечувати нормальну циркуляцію повітря між одягом та тілом. Перед покупкою звертають увагу й на колір. Синій, блакитний, зелений розслаблюють, заспокоюють, тому найкраще підходять для сну. Жовтий та помаранчевий дарують більше енергії – такі речі варто носити в похмурі дні, щоб настрій не псувався. У романтичних, сексуальних сорочках використовують чорні, червоні, рожеві відтінки.

Перейти до панелі інструментів