29.03.2024
Новини

З`явилася довгоочікувана книга письменника-військового з Кременця Віктора Янкевича

Стартував передпродаж нової книги кременецького письменника, який також з перших днів війни захищає нашу країну, Віктора Янкевича. Замовити роман можна уже за акційною ціною 190 грн. Про що нова “Смерть у подарунок”, розповів сам автор.

“Ну що ж, от і стартував довгоочікуваний передпродаж моєї нової книги “Смерть у подарунок”
Це трилер, жорстокий кривавий трилер, який з головою занурить читача у брудну й жахливу закулісну гру кандидата в мери одного з українських міст і його команди, члени якої об’єднанні давньою таємницею, яку треба зберегти за будь яку ціну. Цікаво, що у цю гру, мимоволі втягнуто й нашу головну героїню Юлію Левицьку, вже знайому читачеві з книг “Відплата” та “Вбивство в бібліотеці на Ринку, 9”. Окрилена коханням жінка їде на знаменитий щорічний книжковий фестиваль, і навіть не підозрює у який вир жаху затягне її ця безневинна поїздка.

Книга “Смерть у подарунок” започатковує зовсім нову, більш жорстоку, більш криваву, більш розгорнуту серію пригод Юлії Левицької, знайомить читача із загадковим минулим жінки і розкриває її більш детально і з трохи іншої сторони (чого не було в минулих книгах). Цього разу Юлі треба буде надіятися не тільки на свій гострий розум, а й на вміння швидко, не задумуючись, приймати рішення знаходячись на межі фізичного і морального виснаження.

А ще це новий рівень для мене, як для автора, адже раніше я так ніколи не писав. Побачимо чи вдасться мені вас здивувати, дорогі мої читачі.

Що ж… Робимо передзамовлення на сайті видавництва “Темпора” tempora.com.ua , а також у мережі Книгарень “Є” book-ye.com.ua,  і вперед, розплутувати жорстокі криваві таємниці, які, я чомусь впевнений, не дадуть вам спокою, поки ви не дізнаєтеся правду, якою б страшною вона не була”, – інтригує Віктор Янкевич.

Перейти до панелі інструментів