29.03.2024
Новини

McDonald’s відновлює роботу в Тернополі

25 жовтня знову відкрили двері для гостей McDonald’s у м. Тернопіль на вул. Гетьмана І.Мазепи, 30.

Задля зручності споживачів в закладах доступні всі способи замовлення: гості зможуть завітати в ресторани McDonald’s аби скуштувати улюблені страви залі ресторану, скористатися експрес-вікнами чи заїхати на МакДрайв. Також страви McDonald’s можна буде замовити через послугу доставки, щоб уникнути скупчень чи черг при відкритті.

Продовжується відкриття закладів у м. Києві, де з 25 жовтня починають працювати ще п’ять закладів McDonald’s – на вул. Б. Хмельницького, 40/25, вул. Берковецькій, 6-д, просп. Правди, 47, вул. Миколи Лаврухіна, 4а та пл. Вокзальній, 2.

Усі ресторани працюють за оновленими протоколами безпеки. Під час повітряної тривоги заклади закриватимуться, аби працівники і відвідувачі могли перейти у найближче укриття. Ресторан продовжить роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги: цей час потрібен на включення і налаштування обладнання та для підготовки працівників до роботи. Якщо повітряна тривога буде скасована менш ніж за годину до закриття, то ресторан відкриється наступного дня. Також ресторани не працюватимуть під час відключення електроенергії і продовжуватимуть роботу орієнтовно через годину після поновлення електропостачання.

З 24 лютого McDonald’s підтримує Україну і українців через програми гуманітарної допомоги постраждалим сім’ям і лікарням, які компанія втілює спільно з «Фундацією Дім Рональда МакДональда» та за активної волонтерської участі працівників. Вже понад 130 тисяч продуктових наборів отримали постраждалі українці у тих містах, де це найбільше необхідно. А у програмі закупівлі життєво важливого медичного обладнання та гуманітарної допомоги для лікарень медичні заклади отримали 200 апаратів вакуумної терапії (ВАК-апаратів) для лікування обширних мінно-вибухових ран. Зараз компанія опрацьовує понад 180 нових заявок від медичних закладів та організовує закупівлю ще 200 вакуумних аспіраторів. На гуманітарні потреби місцевим адміністраціям і благодійним фондам компанія передала понад 700 тонн продукції зі складів і ресторанів вартістю понад 70 млн грн.

Дізнатися про відкриття, графік роботи та перелік відкритих ресторанів можна з офіційних джерел інформації McDonald’s в Україні: на сайті https://www.mcdonalds.com/ua/uk-ua.html та в мобільному застосунку McDonald’s (в AppStore та Google Play).

Перейти до панелі інструментів