29.03.2024
Новини Оперативно

Ледве трималися на ногах: у Тернополі за ніч впіймали двох п’яних водіїв

Про п`яну їзду та ще й під час комендантської години повідомляють у Патрульній поліції Тернопільщини. За одну ніч інспектори виявили на вулицях міста нетверезих водіїв, які ледве трималися на ногах, але сіли за кермо у такому стані. На обох патрульні скали адмінматеріали, які надалі передадуть до суду.

Одного з любителів оковитої, за порушення ПДР, зупинили на вулиці Микулинецька. Чоловік кермував BMW, мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння та місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер чи у найближчому медичному закладі, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2.24 проміле алкоголю в крові водія, що суттєво перевищує допустиму законом норму.

Тієї ж ночі на вулиці помітили водія “ВАЗ” в період дії комендантської години. Інспектори зупинили автівку та, спілкуючись з водієм, виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу, на що останній погодився.

Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2.99 проміле алкоголю в крові водія, що суттєво перевищує допустиму законом норму.

Перейти до панелі інструментів