23.04.2024
Новини

У Почаєві переселенець жорстоко побив 12-річного хлопчика: відкрита кримінальна справа. Відео

Шокуючий випадок днями трапився на Кременеччині. У Почаєві дорослий чоловік, переселенець, побив 12-річного місцевого хлопчика. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження. Та покарання за такий жахливий вчинок надто незначне, переконані місцеві мешканці, які бачили відео. Максимум за це порушення – виправні роботи до термін до 1 року.

 

Цей жахливий випадок трапився у суботу, 15 жовтня. Як стало відомо “Терміново”, двоє хлопчиків їхали на велосипедах. Один із них місцевий підліток, інший – переселенець, який був разом з батьком. Діти не розминулися на тротуарі, впали і травмувалися обоє. Та, схоже, дорослому чоловікові здалося, що один з них (почаївчанин) отримав замало. Він наздогнав 12-річного хлопця і жорстоко побив його. Завдав ударів зокрема й ногами по обличчю. На відео видно, що після цього дитина навіть не могла самостійно встати.

У коментарях до відео люди, вражені такою жорстокістю дорослого чоловіка до дитини, не добирають слів.

“Це… не знаю, як назвати трапилось у Почаєві. На місці цього хлопчини, міг бути кожен із наших синів. Що за б…. Як посмів, щоб та дитина не зробила… На, що дивиться поліція та влада”, – пише Марія Антонюк, яка оприлюднила відео.

“Знайти і переламати всі руки, щоб був це мій син, я вбила б тварюку”, – пише Юлія.

“Хлопці, хто із Почаєва, знайдіть ту гниду, є ж відео. Це ж завтра на місці цього хлопчика може бути ще чиясь дитина”, – зазначає Наталія.

Також люди вражені, що дехто зі свідків інциденту взагалі не відреагував. Підійшла лише жінка з дитиною і допомогла хлопчику встати.

Як розповів  “Терміново” начальник відділу комунікації поліції Тернопільщини Сергій Крета, інцидент справді розпочався з того, що двоє хлопчиків одного віку зіштовхнулися велосипедами. Обоє впали і вдарилися.

  • Подія трапилася 15 жовтня, близько 14.00. Двоє неповнолітніх зіштовхнулися на велосипедах. Один з них був у супроводі батька, тимчасового переселенця з Київщини. На лінію “102” звернулися очевидці цієї ситуації. Чоловіка поліцеські опитали. Він вину свою визнав, каже, що погарячкував. Наразі ведеться слідство, – каже Сергій Крета.

 

Перейти до панелі інструментів