29.03.2024
Новини Промо

Ставки на Лігу Європи: про що потрібно знати до укладання парі

Ліга Європи, яка раніше відома як Кубок УЄФА, є міжнародним клубним змаганням, другим за престижністю на континенті Старого Світу. Відбіркові матчі сезону вже завершено, груповий етап наближається до логічного фіналу, не за горами плей-офф. Якщо згаяли момент раніше, саме час включитися в боротьбу прогнозів на ЛЕ матчи сегодня скориставшись пропозицією Паріматч.

Перший легальний букмекер України сформував найширший розпис результатів та зарядив на підсумки зустрічей топові коефіцієнти, не забувши про спеціальні бонуси. Також зареєстрованим клієнтам доступні прямі трансляції ігор у лайві, онлайн статистика команд та рекомендації від професійних аналітиків з трендів. Приєднуйтесь до лідера індустрії розваг, щоб не мати проблем із виведенням коштів, отримувати лише захоплюючі враження від гри та користуватися зразковими букмекерськими продуктами.

Ліга Європи 2022-23 – розклад турніру

Цього року інтенсивність групового етапу ЛЕ вища, що пов’язано зі зміщеним графіком мундіалю. За винятком вересневих та жовтневих ігор Національного кубка, черги турів розігруються щотижня. З кожної групи виходять переможці до 1/8 фіналу, команди з других місць у плей-офф, тобто. 1/16 фіналу, де вони зіграють із командами з 3-го місця груп ЛЧ, а клуби з третіх позицій потраплять до 1/16 Ліги конференцій.

Останній груповий раунд пройде 3 листопада, а після нас чекає плей-офф:

  • 1/16 фіналу – 16 лютого та матч-реванш 23 лютого;
  • 1/8 – з 9 по 16 березня;
  • чвертьфінал – 13-20 квітня;
  • півфінал – 11-18 травня;
  • гранд-фінал – 31 травня.

Закриття сезону прийме стадіон Puskas Arena у Будапешті, де переможцю дістанеться не лише головний трофей, а й путівка до Ліги Чемпіонів 2023-24, а також доступ до матчу за Суперкубок Європи.

Де дивитись Лігу Європи в Україні

З телевізійними програмами можете ознайомитись у мережі Інтернет. Що стосується букмекерських сервісів, Parimatch, як флагман ринку, транслюватиме матчі ЛЕ у розписі лайв подій за графіком організаторів у дні проведення змагань. Покази йдуть без затримок, як правило, доповнюються пітч-анімацією та іншим допоміжним контентом, на кшталт аналітичних матеріалів та готових прогнозів.

Щоб дивитися спортивні відео-трансляції, авторизуйтесь на майданчику ПМ, не забувши простежити, щоб баланс рахунку був позитивним. З мінімальним депозитом від 25 гривень це не проблема, тоді як за покази гроші не списуються.

Перейти до панелі інструментів