20.04.2024
Новини

Михайло Діанов віддав понад 23 млн грн донатів на лікування побратимам

Азовець з Тернополя, якого вдалося звільнити з ворожого полону, Михайло Діанов, віддав усі кошти, які прийшли йому, на лікування побратимів. Про це розповів сам захисник. Михайло каже, що йому пощастило більше, ніж багатьом. Тому вважає своїм обов’язком допомогти воїнам, які отримали проблеми зі здоров’ям чи були скаліченими на війні. 

“Друзі, усі ваші донати передаю на лікування побратимам! Ваші донати були не лише турботою – це ще й велика відповідальність. Вони мають знайти правильне і чесне застосування.

Від перших днів звільнення я отримав надзвичайну турботу моїх співвітчизників, увагу журналістів і багатьох бажаючих допомогти. Я отримав колосальну суму допомоги від простих громадян. Загалом 23 млн 430 тис. грн. Нема достатніх слів вдячності всім вам.

Я планував їх витратити на лікування. Проте, як я вже казав раніше, Рінат Ахметов і футбольний клуб «Шахтар» вирішили допомогти мені з лікуванням, з пошуком найкращих лікарів за кордоном, з підготовкою документів. Це дає мені надію, що в мене знову буде повноцінна права рука.

Я знаю, що мені пощастило більше, ніж багатьом хлопцям. Мене впізнають, допомогти мені відгукнулось так багато людей. І тепер я маю шанс повернути собі здорову руку. Мрію про те, що так само я зможу допомогти й іншим хлопцям. Моя головна мета, щоб ампутацій було менше, а ветеранів зі здоровими кінцівками – більше.

Тому я вирішив спрямувати всі зібрані кошти своїм побратимам. Невдовзі я розповім про кожного, кому буде надана допомога, і готуватиму повний звіт використання ваших грошей. Ви прагнули допомогти мені одному, а, сподіваюсь, допоможете багатьом захисникам України!”

Перейти до панелі інструментів