20.04.2024
Новини

Коханий чоловік, люблячий син і найкращий батько: на війні загинув 34-річний Сергій Мальований

Чортківська громада і вся Тернопільська область знову у скорботі – на війні загинув 34-річний воїн Сергій Мальований. Про це повідомляють у Чортківській міській раді.

“КОХАНИЙ ЧОЛОВІК, ЛЮБЛЯЧИЙ СИН І НАЙКРАЩИЙ БАТЬКО: НА ВІЙНА ЗАГИНУВ ЧОРТКІВ’ЯНИН СЕРГІЙ МАЛЬОВАНИЙ…

Небесне військо України поповнилось ще одним Героєм… Йому було всього 34 роки. Вік, коли, здавалось би, у житті все лише починається – дружина, діти, робота, друзі. Але проклята московська орда та розв’язана нею війна все докорінно змінила. Йому довелось залишити рідний дім та взяти до рук зброю… Він мужньо та безстрашно пішов на війну, а повернувся з неї Героєм… Від артилерійського снаряду на Донеччині загинув 34-річний чортків’янин Мальований Сергій”, – йдеться у повідомленні.

Сергій працював у поліції, а потім – на одному з підприємств області. Коли почалась війна, відразу пішов захищати нашу Батьківщину у теробороні. На жаль, сьогодні, 13 жовтня, від артилерійського обстрілу він загинув.

“Кожен, хто бодай раз у житті пересікався із Сергієм, точно назавжди запам’ятав його головну рису, яка не могла не підкупити – доброту. Він ніколи не відмовляв у проханні про допомогу, не провокував сварок, завжди посміхався і намагався навіть у найтемнішому дні спіймати промінчик сонця”, – кажуть у міській раді.

У Мальованого Сергія залишилась матір та батько, кохана дружина, двоє дітей, сестра…

Перейти до панелі інструментів