29.03.2024
Новини Оперативно

У Тернополі оберуть нового керівника «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»

У Тернополі оголосили про початок формування конкурсної комісії Тернопільської обласної ради з проведення конкурсу на заміщення вакантної генерального директора (головного лікаря) комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Про це інформують в обласній раді, де прийняли відповідне розпорядження. 

Читайте також: Шукають нового директора КНП “Кременецька опорна лікарня”

Долучитися до проведення конкурсу на заміщення вакантної посади запрошують представників трудового колективу підприємства, обраних на загальних зборах трудового колективу (три представники); осіб (за згодою), делегованих громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) (три представники).

Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

  • наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;
  • накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення – протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;
  • наявність конфлікту інтересів.

Пропозиції щодо кандидатур до складу вказаної конкурсної комісії подаються до Тернопільської обласної ради протягом 15 днів з моменту оприлюднення цього оголошення.

Нагадаємо, заслужений лікар України і керівник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Михайло Джус помер 8 жовтня на 64-ому році життя.

Перейти до панелі інструментів