20.04.2024
Новини

На Кременеччині за день дві смертельні ДТП: загинули двоє молодих чоловіків

За один день на Кременеччині трапилися дві смертельні ДТП. Загинули двоє молодих чоловіків – 26-ти та 42-ох років. Про аварії повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини.

На трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече в Кременецькому районі не розминулися ВАЗ-2104 та PORSHE MACAN. За попередньою інформацією, на перехресті водій автомобіля ВАЗ, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не переконався в безпечному русі, не пропустив іномарку і допустив зіткнення з нею. Врятувати кермувальника ВАЗу не вдалося. 42-річний чоловік помер у кареті швидкої дорогою до лікарні.

Того ж дня аварія з летальними наслідками зареєстрували слідчі на Кременеччині. На виїзді з селища Вишнівець водій автомобіля VOLKSWAGEN TIGUAN врізався в Daewoo Matiz. На момент ДТП Daewoo стояло на правому узбіччі за межами проїзної частини дороги. Внаслідок удару 26-річний пасажир з даного авто помер у автомобілі швидкої допомоги, а іншого госпіталізували з тілесними ушкодженнями до медзакладу. Кермувальника VOLKSWAGEN затримали відповідно до статті 208 КПК.

Того дня на Чортківщині нетверезий велосипедист в’їхав в авто. 66-річного чоловіка шпиталізували.

Перейти до панелі інструментів