29.03.2024
Новини

Хотіли втекти: військовозобов`язаних тернополян впіймали на кордоні з Румунією

Військовозобов`язаних тернополян затримали на Буковині на кордоні з Румунією. П’ятеро чоловіків намагалися незаконно перетнути кордон. Загалом у рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Рубіж-2022» представники Чернівецького загону затримали 20 громадян України. Вони поза пунктами пропуску намагалися потрапити до Румунії й Молдови, – повідомляють у МВС. 

“Під час реалізації випереджувальної інформації, оперативні співробітники Чернівецького загону спільно з охоронцями кордону відділу прикордонної служби «Красноїльськ» затримали 5 правопорушників, які поза пунктами пропуску прямували до Румунії. Водія та мікроавтобус Мерседес, яким пересувались правопорушники, затримано поблизу державного кордону у межах прикордонної смуги у Чернівецькому районі.

Як з’ясувалося, водій організував незаконний перетин українсько-румунського кордону поза пунктами пропуску для 5 військовозобов’язаних чоловіків – мешканців Сумської, Тернопільської та Чернівецької областей, забезпечивши їх трансфер”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів