25.04.2024
Воїни тилу Новини

9-річній дівчинці, яка обрізала волосся задля допомоги ЗСУ, віддячили за сміливість

9-річній Олі з Кам’янки, яка вирішила обрізати волосся, аби допомогти коштами ЗСУ, віддячили за сміливість. Волонтерську команду Підволочиська вразив мужній вчинок дитини і вони вирішили не залишити гарну справу без уваги. Там переконані, що з таких дій повинні брати приклад й дорослі. До подяки Олі долучився навіть гурт Океан Ельзи та безпосередньо Святослав Вакарчук. Та найбільше Оля зраділа прапору, який для неї підписали та передали наші захисники, яким змогли допомогти завдяки такому вагомому внеску дівчинки.

“Напевно всі пам’ятають історію 9-річної Олі з села Кам’янки, яка підстригла своє волосся, а отримані за нього кошти передала у наш фонд щоб підтримати наших військових. І хоч кажуть, що добра справа не чекає нагороди, та добро завжди повертається добром.

Сміливість дівчинки та її щире бажання допомогти приємно вразила нашу команду Volunteers Team Pidvolochysk, тому ми захотіли якось їй за це віддячити. У інтерв’ю Оля розповідала, що любить малювати та мріє навчитись грати на гітарі. Тож порадившись, ми вирішили втілити дитячу мрію у реальність, бодай частково.

Неочікувано для нас самих, відгукнулось чимало людей, готових підтримати цю ідею.
Меценат та бізнесмен Demkura Taras придбав для дівчинки чудовий набір для художника з етюдником та фарбами.

Спільно з агрофірмою «Медобори», генеральним директором ТОВ «Агрохолдинг 2012» Ковалем Юрієм та заступником голови Тернопільської районної ради Уляна Хом’як Антонюк ми придбали гітару.

Дякуємо музичному магазину МЦ «Бастер», у якому, почувши для кого і чому ми купуємо інструмент, нам зробили знижку.

Також на нашу ідею відгукнувся гурт Океан Ельзи / Okean Elzy. Висловлюємо щиру подяку їхньому лідеру – Святослав Вакарчук – за альбом із автографом артиста та красиве худі із логотипом гурту.
Сьогодні все це ми особисто передали Олі. Це було для неї несподіванкою. Неможливо підібрати слів, щоб описати той щирий дитячий захват, який ми побачили в очах цієї маленької, але вже такої сміливої дитини.

Від усієї нашої команди, наших друзів та меценатів висловлюємо величезну подяку за те, що у нас росте таке неймовірне та свідоме покоління. За те, що нам – дорослим – є чому вчитись у наших дітей, які творять добро просто, бо так відчувають. І кожному з нас потрібно пам’ятати, що тому, хто готовий щиро дарувати тепло свого серця людям довкола, доля завжди віддячуватиме сторицею”, – розповідає Сергій Гіс.

Перейти до панелі інструментів