28.03.2024
Новини

Депутат Віктор Гевко розповів, чим займається уже 7 місяців в США

Депутат Тернопільської міської ради Віктор Гевко розповів, чому він уже понад 7 місяців у США, що там робить і як продовжує працювати онлайн. Нагадаємо, раніше у соцмережах набула розголосу інформація про, що Гевко виїхав до США напередодні війни. Журналіст Сергій Сінкевич впевнений, що депутат, як наближена особа до Зеленського, знав про вторгнення 24 лютого і тому забрав на “роботу” дружину і сина.

Віктор Гевко не коментував цю інформацію 2 дні, але зрештою написав коментаря. За його словами, виліт був запланований за пів року, а квитки на літак куплені за два місяці до виліту. Дружину взяв з собою як звукорежисера.

“Депутатська діяльність: Як депутат міської ради не пропустив жодного засідання, які зараз відбуваються в онлайн. З громадянами завжди на зв’язку телефон чи соц мережі. Працює офіс, який приймає звернення і відповідно реагуємо”, – йдеться у повідомленні депутата.

Своє перебування в США до цього моменту Віктор Леонідович пояснює тим, що від початку вторгнення особисто зібрав в США 103 тисячі доларів для ЗСУ, за які придбали дрони, амуніцію, авто, приціли тощо. Загальна сума допомоги, в якій він брав участь, оцінюється в 800 тисяч доларів.

Також Гевко розповідає про свою участь у проєкті з безкоштовного протезування українських військових у США. За весь час було протезовано 2 дітей, 15 військових та 2 цивільних людей.

За його словами, після декількох благодійних заходів та концертів «V.I.P Тернопіль» в Канаді він повернеться додому.

“PS: Зараз головне завдання депутата (який не працівник міськради, а працює на громадських засадах без зарплатні) не тільки лавочки біля під’їзду, а прикладання максимальних зусиль для перемоги – чим і займаємось!!!”, – підсумував Віктор Леонідович.

Перейти до панелі інструментів