20.04.2024
Новини Оперативно

Дві п`яні ДТП за вечір у Тернополі: є постраждалі

Двоє п’яних водіїв скоїли ДТП у різних частинах Тернополя за один вечір. В одній з автопригод постраждала людина. Чоловіка шпиталізували, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини. 

Одна з аварій трапилася учора близько 20.00 години на вулиці 15-го Квітня. Патрульні оперативно прибули на місце події, надали допомогу потерпілим та з’ясували обставини дорожньо-транспортної пригоди.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Skoda порушив ПДР та допустив зіткнення з автівкою Audi. Водія останнього транспортного засобу швидка забрала до лікарні.

Спілкуючись з винуватцем аварії, правоохоронці помітили в чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловікові запропонували пройти перевірку на стан сп’яніння на місці за допомогою алкотесту Драгер. У результаті прилад зафіксував 3.05 проміле алкоголю в крові водія.

Ще одна ДТП за участю нетверезого водія сталася учорашнім вечором на вулиці Володимира Великого. Там зіштовхнулися три авто. Інспектори оперативно прибули на місце події, переконалися, що внаслідок ДТП ніхто не постраждав та з’ясували обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Правоохоронці з’ясували, що водій автомобіля BMW, порушив ПДР та пошкодив дві інші автівки. Спілкуючись з винуватцем ДТП, патрульні виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Порушник пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат медичного висновку підтвердив, що водій нетверезий. Тож поліцейські склали на водія відповідні адміністративні матеріали.

 

Перейти до панелі інструментів