19.03.2024
Новини

У банках Тернопільщини не можна оформити чи замінити картку: ми дізналися причину

До редакції “Терміново” останнім часом неодноразово звертаються читачі з питанням: що трапилося з картками ПриватБанку. Йдеться про те, що у відділеннях відмовляють у виготовленні пластикових карт. Натомість пропонують формат діджитал.

З такою проблемою зіштовхнулася тернополянка Оксана, яка втратила свою картку і хотіла виготовити нову.

“Я 40 хвилин стояла в черзі до консультанта, щоб замінити картку, яку загубила напередодні. Коли дійшла черга, у банку мені сказали, що карток просто немає. Натомість пропонували користуватися інтернет-карткою, все навчили-показали. Проте поки що мені це не дуже зручно. Сказали звернутися до банку приблизно через тиждень або попитати в інших відділеннях”.

Куди поділися пластикові картки і як бути пенсіонерам, котрі не можуть користуватися діджитал форматом через старі моделі телефонів (або у яких немає вбудованої функції NFC), ми запитали у менеджера з комунікацій ПриватБанку Олександра Жильцова.

“У зв’язку з війною, можливо, справді є складнощі з логістикою пластику. Але діджитал карта – це справді дуже зручно. Сам користуюся такою уже понад два роки. Стосовно пенсіонерів та клієнтів, які отримують зарплату чи соціальні виплати через ПриватБанк, то їх забезпечують пластиковими картками. Єдине, що тимчасово їх не видають клієнтам для суто приватного користування”, – каже Олександр Жильцов.

Перейти до панелі інструментів