19.04.2024
Воїни тилу Новини

Юна кременчанка, дідусь якої воює з окупантами, збирає кошти на ЗСУ

Кременчанка Діана Бонюк збирає кошти на ЗСУ, продаючи солодощі, які робить сама. Дівчинка уже вдруге зібрала чималу суму. На ці кошти купують найнеобхідніше для наших захисників. Дідусь юної волонтерки Віктор Бонюк також захищає Україну та пишається своєю внучкою.

“Вже вдруге юна кременчанка, волонтер та патріот своєї країни Діана Бонюк зібрала кошти в сумі 10 500 грн на медичне забезпечення наших мужніх захисників в зоні бойових дій. Можливо ви бачили її на автобусній зупинці в центрі нашого міста навпроти нової площі «Майдан Волі» (Лютеранська церква, аптека БАМ). Вона збирає кошти для наших Героїв-вояків, продаючи свою власну випічку. На зібрані кошти Діана закупила партію протипростудних медикаментів, приготувала власноруч смаколиків і сьогодні передала їх нам, а ми в свою чергу відправимо їх у військові підрозділи в зону війни.

Ми щиро дякуємо Діані за допомогу, патріотизм та любов до своєї Батьківщини – України та бажаємо нових здобутків і перемог в житті та на волонтерському фронті! Подарували Діані прапор з підписами бійців 54 бригади.

Дякуємо батькам за виховання такої розумниці, красуні, юної патріотки! З таким поколінням ми обов’язково переможемо. Підтримуйте Діану, підтримуйте наших волонтерів! Підтримуйте ЗСУ! Адже йде запеклий бій за майбутнє наших нащадків, нашої України!”, – закликає волонтер Віктор Панфілов.

Перейти до панелі інструментів