16.04.2024
Новини

Не побачив новонароджену внучку: від поранень помер військовий з Кременеччини

Ще одного Героя втратила Кременеччина. Про Олександра Микитинця згадують у с. Білокриниця не лише як про відважного воїна. Кажуть, він був прекрасним сім’янином, мав двох синів і так і не побачив новонародженої внучки.

“Знову сумна втрата постукала у наші серця. Війна забирає найкращих… 23 вересня від важких поранень, які отримав 6 вересня біля населеного пункту Балаклея Харківської області, загинув Микитинець Олександр Григорович, 1963 року народження, який проживав в с. Білокриниця.

Ще від початку широкомасштабного вторгнення він добровольцем пішов боронити Україну від ворога, не зміг спокійно дивитись як гинуть молоді люди. У Олександра залишилась сім‘я: дружина, двоє синів, внук та новонароджена внучка, яку йому так і не вдалося побачити. Низько схиляємо голову перед цією напрочуд працьовитою людиною, прекрасними сім‘янином, вірним та щирим другом. Нехай Господь прийме його душу у Царство Небесне! Про дату поховання Героя буде повідомлено згодом”, – повідомляє староста села Роман Пшевлоцький.

Перейти до панелі інструментів