20.04.2024
Новини

Куди сходити на вихідні у Тернополі: анонс найцікавіших подій

Ви не з чужих слів знаєте, що таке осіння депресія, втома і нудьга на вихідних? Можливо, вам просто час розслабитись і змінити обстановку? У Тернополі цими вихідними заплановано декілька заходів, де можна набратися нових вражень і трішки “перезапуститись”. До того ж, під час відвідування деяких заходів можна задонатити на ЗСУ.

Для діток – сходити на прем’єру вистави “Вечеря для тигра”

У неділю, 25 вересня, у Тернополі вперше покажуть продовження казки “Смачного, Тигре”, яку дуже люблять дітки. Прем’єрні покази відбудуться 25 вересня об 11:00 та 13:30. Квитки – у касі театру. Деталі – за телефонами в афіші.

Виступ стендаперки Лєри Мандзюк

Сьогодні, 24 вересня, у Тернопіль приїде відома стендап-комік із Закарпаття Лєра Мандзюк. Виступ відбудеться о 18:00 у Тернопільському академічному обласному драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Лєра Мандзюк є учасницею “Жіночого кварталу”, коментатором телешоу “Богиня шопінгу” та неодноразовою переможницею шоу “Розсміши коміка”.

Ціна квитків – від 190 грн.

Ось один із виступів Лєри на концерті.

Сходити на виставу “Голгофа”

Містерія непокори, про яку говорить усе місто, відбудеться у Тернопільському академічному обласному драматичному театрі імені Тараса Шевченка 25 вересня, у неділю. Вистава про унікального українця, нашого земляка Йосифа Сліпого, вразила глядачів. Квитки за телефоном 0503758256 або у касі.

Благодійний стендап-концерт

25 вересня 2022 року у Тернополі відбудеться благодійний стендап концерт «Зима близько». Концерт буде у форматі відеозйомки – зніматимуть лише найсмішніші моменти виступів стендаперів за вересень. Вартість квитків – 150 грн, (у день події – 200 грн). Усі зібрані кошти будуть передані на купівлю “утеплення” для наших воїнів на передовій.

А що в кіно?

Як відомо, у Тернополі діють всього 2 кінотеатри. Розповідаємо, що вони пропонують для тернополян цими вихідними.

24-25 вересня

У кінотеатрі “Злата” показуватимуть нову кінокомедію “Квиток до раю” з Джулією Робертс та Джорджем Клуні у головній ролі. Покази відбудуться об 11:00, 13:00 та 20.00. Квитки по 100 грн.

О 17:00 24 та 25 вересня транслюватимуть відомий фільм “Аватар”, який повернувся на екрани, а об 15.00 – бойовик “Покаяння”, який щойно вийшов у прокат. Ціна квитка – 80 грн.

У кінотеатрі Miromax, що у “Подолянах”, дещо більший вибір кінофільмів. Крім вищезазначених, тут транслюватимуть “Посіпаки: Становлення лиходія”, “DC Ліга СуперУлюбленців”, “Швидкісний поїзд”, “Тіло, тіло, тіло”, “Запрошення” та “Риф: Монстр глибин”. Ціни – від 80 до 190 грн.

 

 

Перейти до панелі інструментів