19.04.2024
Новини Оперативно

Повалені дерева та підтоплені підвали: на Тернопільщині ліквідовують наслідки негоди

Сьогодні на Тернопільщині ліквідовують наслідки вчорашньої негоди. До робіт залучили й рятувальників, – повідомляють в ГУ ДСНСУ Тернопільщини. 

18 вересня на номер екстреного виклику “101” надійшло чимало повідомлень про наслідки негоди, яка вирувала минулої доби на Тернопільщині та супроводжувалась проливними дощами й сильними поривами вітру. Зокрема, йшлося про підтоплення підвалів та падіння дерев.

Рятувальники провели відкачування води з підвалу шестиповерхового багатоквартирного житлового будинку на вул. Володимира Великого, 2 в м. Чортків, з підвалу п’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку в сел. Підволочиськ Тернопільського району та з підвалу чотириповерхового багатоквартирного житлового будинку на вул. Замкова, 4 в м. Тернопіль. Також було здійснено порізку та прибирання дерева, яке впало на проїжджу частину дороги в сел. Скала-Подільська Чортківського району та надано допомогу комунальним службам міста в порізці дерева, що впало на пішохідну зону поблизу театрального майдану на бульварі Шевченка, 25 в м. Тернопіль.

Перейти до панелі інструментів