29.03.2024
Новини

Дружили з дитинства, разом і загинули: окупанти вбили двох хлопців з Чортківщини

Тернопільщина знову в горі, в невимовній жалобі за двома друзями, зовсім молодими хлопцями, у котрих ще все життя було попереду. На війні загинули Кирилюк Назар та Микуляк Віталій із села Біла Чортківського району. Їм було лише 27 та 26 років.

“Хоч і жили на різних вулицях, були найкращими друзями із раннього дитинства. Все і завжди робили разом. Разом двоє молодих ще не одружених хлопців вирішили стати на захист країни. Разом служили у 24-ій окремій механізованій бригади імені короля Данила. На жаль, разом і загинули…”, – пишуть у Чортківській міській раді.

У обох хлопців залишилися батьки та рідна сестра, які вже ніколи не побачуть свого сина та брата.

Назар та Віталік отримали поранення, несумісні з життям, в результаті авіаційного удару ворога на Миколаївщині. Назар був водієм взводу протитанкових керованих ракет, а Віталій – оператором-розвідником. Служили у нашій 24-ій окремій механізованій бригади імені короля Данила.

Попередньо тіла двох Героїв зустрічатимуть у суботу в обідню пору (точний час повідомимо згодом) у Соборі верховних апостолів Петра і Павла у Чорткові, потім – у їхньому рідному с. Біла. Чин похорону, знову ж таки попередньо, заплановано на неділю, 18 вересня.

Герої не вмирають. Пам’ять про двох найкращих друзів – Назара та Віталія – назавжди житиме у наших серцях…

Перейти до панелі інструментів