20.04.2024
Новини

Що подивитися і де відпочити у Тернополі: поради від сім’ї відомих тревел-блогерів

Сім`я відомих тревел-блогерів Сергій та Анастасія Нагорні у своєму проєкті “Нагорні походеньки” розвіюють стереотипи про Файне місто. А також радять своїм підписникам: що подивитися та де відпочити у Тернополі, яку замовити екскурсію та де гарно розважитися. У 37-хвилинному відео є все, що потрібно знати туристу про місто та околиці, особливо, якщо вирушає туди вперше.

“Побутує думка, що Тернопіль це дуже мале і не досить цікаве місто, яке не варте уваги туриста. Ми спробуємо розвіяти ці стереотипи і показати, як можна провести час в Тернополі. Ми покажемо центр міста, піднімемось на дзвіницю катедри і спустимось в її крипту. Покатаємось на сапах B SUP School по тернопільському ставі, подивимось Церкву Воздвиження і підземелля Тернопільського замку. Покуштуємо оригінальні страви в ресторації “Леліва” і кафе “Три дороги”.

Також ми побуваємо на гастрономічних і театралізованих екскурсіях “Смачний Тернопіль” і “Історії тернопільської мельпомени”. Відвідаємо на майстер-клас в Koza Dereza Manufacture, в креативному кластері Na пошті і трошки пограємо у великий теніс на кортах Central Park. Звичайно поплаваємо на кораблику по тернопільському озеру і на човні по Серетському гідрологічному заказнику. А крім того побуваємо в селах Плесківці, Чернихів і Глядки, де теж є цікаві місця, що варті уваги. А ще ми встигли трошки відпочити в Оазис пляж”, – розповідають Сергій та Настя.

Сергій зізнається, що хоч вже не вперше в Тернополі, під час цієї подорожі відкрив для себе багато нового. Тож впевнено запрошує туристів побувати у Файному та насолодитися його атмосферою та колоритом.

Перейти до панелі інструментів