19.04.2024
Новини

17-річна дівчина з Чортківщини підкорила польське талант-шоу. Відео

17-річна Марія Гнатів підкорила польське талант-шоу “Маю талант”. Дівчина виконала на бандурі та заспівала переможну пісню цьогорічного Євробачення українського гурту Kalush Orchestra “Стефанія”. Ще на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Марія з мамою та братом виїхала до Польщі, – повідомляє місцеве видання swiatg Gwiazd.pl.

Більшість інтернет-користувачів розділили думку журі, сприйнявши виступ українки позитивно. У коментарях підтримували Марію та її сміливість розповісти про пережите.

Серед відгуків інтернет-користувачів були й ті, хто сприйняв участь співачки без ентузіазму. Основна увага була приділена її походженню, і було припущено, що пережите дівчиною має більше шансів перемогти, ніж інші учасники . TVN вирішило відповісти на такі здогади і оприлюднило заяву в коментарях під постом.

Марія дала зрозуміти, що музика є важливою частиною її життя і допомагає подолати бурхливі емоції. Дівчина разом із мамою та братом приїхала до Польщі одразу після нападу російських військ на Україну. Зараз родина живе з Беатою, яка забезпечила їм дах над головою.

  • Коли я граю і співаю, мені дуже легко, я можу розповісти про свої емоції, про те, що я відчуваю, про те, що в мені кипить. Зараз багато горя. Я переживаю за те, що там залишиться моя родина. Це непросто, – зазначила чортків`янка.

Виступ справив величезне враження на журі та глядачів, які винагородили артиста бурхливими оплесками та оваціями.

Відео з Інстаграм талант-шоу “Маю талант”

Перейти до панелі інструментів