26.04.2024
Новини

У Тернополі впіймали водія під наркотиками та без прав

Про численні порушення повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини. Лише за одну ніч  патрульні склали 4 адміністративні матеріали на водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння. Один з них був під наркотиками та без водійського посвідчення.

Водія за кермом Nissan інспектори зупинили за порушення ПДР на вулиці Микулинецькій. Під час спілкування з чоловіком, поліцейські помітили в нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Охоронці порядку запропонували останньому пройти огляд на стан сп’яніння у найближчому медичному закладі, на що чоловік категорично відмовився.

Складаючи відповідні адмінматеріали, патрульні встановили, що громадянин вже не вперше сідає за кермо в стані сп’яніння. Раніше його позбавили права керувати транспортним засобом за рішенням суду, але повторно посвідчення водія чоловік не отримував. Тож на громадянина патрульні склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування автомобілем в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування автомобілем особою, яка не має такого права) КУпАП.

Фото ілюстративне

Перейти до панелі інструментів