19.04.2024
Новини

До мікрорайону “Північний” запустили автобусний маршрут

З 8 вересня до мікрорайону “Північний” курсуватиме маршрут №38 “Кооперативний коледж – вул. Київська – вул. Лесі Українки”. Про це повідомляється на сайті Тернопільської міської ради.

«Від завтра автобуси на маршруті №38 після вул. Київської здійснюватимуть заїзд на вул. Героїв Чорнобиля, що в житловому районі «Північний», після чого виконуватимуть розворот в районі перехрестя вулиць Героїв Чорнобиля–Олександра Смакули–Київська і повертатимуться на вулицю Київську, а далі – за звичним маршрутом, – пояснив міський голова Сергій Надал. – Оскільки цей новий мікрорайон досить активно обживається, виникла потреба в автобусному сполученні з іншими районами у Тернополі. Попередньо там було облаштовано зупинку громадського транспорту та розворотний майданчик для можливості заїзду громадського транспорту».

Читайте також: До найближчої зупинки – 20 хв: мешканці мікрорайону “Північний” створили петицію про запуск автобусного маршруту.

Відтак, від завтра, 8 вересня, автобусний маршрут №38 «Кооперативний коледж – вул. Київська – вул. Лесі Українки» проходитиме вулицями: «Замкова, Соломії Крушельницької, Збаразька, проспект Злуки, Мирона Тарнавського, Київська, розворот в районі перехрестя вулиць Героїв Чорнобиля – Олександра Смакули – Київська, Київська, 15 Квітня, Тараса Протасевича, Лесі Українки, Слівенська, проспект Степана Бандери, Руська, Замкова».

Перейти до панелі інструментів