19.03.2024
Новини

Стало відомо, де саме на Тернопільщині побуває предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній

Раніше “Терміново” повідомляло, що 10-11 вересня Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній здійснить Першосвятительський візит на Тернопільщину. Наразі уже визначилися із програмою візиту та оприлюднили її у Тернопільській єпархії ПЦУ.

У суботу, 10 вересня, Предстоятель відвідає с. Горинка Кременецького району. У храмі Преподобного Іова Почаївського Його Блаженство звершить чин освячення іконостасу та Божественну літургію (початок о 9:00).

Цього ж дня у храмі Преображення Господнього в Шумську митрополит Епіфаній очолить молебень за Україну (початок о 14:30).

Після цього Блаженнійший Епіфаній відслужить молебень за Україну у храмі Преображення Господнього с. Гніздичне на Збаражчині (початок о 17:00).

У неділю, 11 вересня 2022 року, Предстоятель звершить Літургію в храмі Різдва Пресвятої Богородиці на вул. Клима Савура в Тернополі, початок о 9:00.

Після богослужіння заплановано відвідини Блаженнійшим поранених воїнів, котрі перебувають на лікуванні в Тернополі.

Наприкінці Першосвятительського візиту на Тернопільщину митрополит Епіфаній ознайомиться з ходом будівництва кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина і Єлени (вул. Київська-Тарнавського) і звершить молебень за успішне завершення будівництва (початок о 15:00).

Перейти до панелі інструментів