29.03.2024
Новини Промо

Які особливості мають матраци з чохлом Зима-літо? Допомагає розібратись Barin House

В будь-який період року хочеться відпочивати на комфортній основі, щоби було не холодно та не жарко. Раніше дуже багато користувачів скаржились на таку проблему. Вся річ у тому, що для виготовлення чохлів матраца використовували лише один матеріал. Відповідно зимою чи літом тут було некомфортно спати.

Нині можна забути про всі негаразди, оскільки є матраци з чохлом Зима-літо, які швидко знайшли своїх прихильників. Хоча є й такі, хто не поспішає вибирати серед величезного асортименту https://barin.ua/matrasy/chehol-is-zima_leto/ різноманітних моделей. Це пов’язано з сумнівами. Якраз для цього Barin House нагадає про деякі тонкощі, щоби вам було значно простіше з усім визначитись.

Що варто знати про представлені спальні місця?

Ззовні вони зовсім не відрізняються від класичних, тому багато користувачів не бачать ніякої різниці. А вона є. І вся справа у використаних матеріалах. Вони з обох боків різні.

Для зимової сторони використовують шерсть, якщо говорити про літню, то це бавовна. Кожен з них має свої особливості. Шерсть добре утримує тепло. А ще вона приємна на дотик. Якщо говорити про бавовну, то прекрасно пропускає повітря. А ще дарує таку бажану прохолоду в дуже жаркі дні.

З основними особливостями розібрались. Тепер не завадить ще знати про переваги:

  • Максимальний комфорт під час відпочинку у будь-яку пору року. Коли саме будете перевертати матрац, це все залежить від ваших побажань. Адже одні сильно мерзнуть у міжсезоння, а іншим ще тоді жарко.
  • Завдяки тому, що є різні сторони, ви максимально продовжуєте термін придатності основи. Адже на поверхні не так швидко з’являться різноманітні вм’ятини. Відповідно вам забезпечується краща підтримка хребта.
  • Для зручності користувачів кожна зі сторін позначена спеціальним маркуванням. Зимова сторона позначена сніжинкою, а літня – сонечком. Ви легко в цьому розберетесь і точно не переплутаєте, на яку сторону перевернути.

Це далеко не всі переваги, які пов’язані з представленим матрацом. Ви не пошкодуєте про те, що придбали таку основу для сну. Тепер вам залишається лише визначитись з основними критеріями: розміри, тип наповнення, жорсткість.

Якщо проявите максимум уважності, ви без проблем зможете підібрати матрац, який подарує вам бажаний відпочинок на довгий період. Рідні теж будуть задоволеними. З підказками від Barin House ви втілите задумане в життя.

Перейти до панелі інструментів