20.04.2024
Новини Оперативно

Хто тимчасово замінить скандального директора Кременецької лікарні

Стало відомо, хто тимчасово замінить скандального директора Кременецької лікарні до призначення нового керівника. Відповідне рішення прийняли депутати міської ради на засіданні сесії, яке відбулося сьогодні. На час проведення конкурсу на посаду обов’язки директора КНП “Кременецька опорна лікарня” виконуватиме завідувач анестезіологічним відділенням Роман Костів.

“На порядку денному одне з важливих питань Кременецької громади, а саме: «Про внесення змін в рішення сесії Кременецької міської ради від 11 серпня 2022 року №3920 «Про дострокове розірвання контракту з директором Комунального некомерційного підприємства «Кременецька опорна лікарня» Кременецької міської ради».

На засідання сесії з делегованих 34-х депутатів з’явились 27 які одноголосно підтримали вище згадане рішення.

В рішенні сесії Кременецької міської ради від 11 серпня 2022 року №3920 «Про дострокове розірвання контракту з директором Комунального некомерційного підприємства «Кременецька опорна лікарня» Кременецької міської ради» було внесено зміни, а саме: «Тимчасове виконання обов’язків директора КНП «Кременецька опорна лікарня покласти з 31 серпня 2022 року на Костіва Романа Теодозійовича, завідувача відділення анестезіології терапії КНП, до моменту призначення керівника даного підприємства, а у випадку тимчасової його відсутності покласти обов’язки на Самчук Надію Степанівну, завідувача діагностичного відділення консультативно-діагностичного центру КНП «Кременецька опорна лікарня» з визначенням її уповноваженою особою з правом вчиняти дії від імені КНП «Кременецька опорна лікарня», у тому числі підписувати договори, подавати документи для державної реєстрації тощо”, – повідомляють у Кременецькій міській раді.

Нагадаємо, 11 серпня, після тривалого конфлікту та проведення незалежного аудиту, депутати своїм рішенням достроково розірвали контракт з директором КНП “Кременецька опорна лікарня” Павлом Кисілем.

Перейти до панелі інструментів