29.03.2024
Новини

Кременецькі лижники здобули нові перемоги на міжнародних змаганнях у Польщі

Юні кременецькі лижники та лижниці здобули нові досягнення на міжнародних змаганнях у польському Загуші. Про це розповідає директор Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту Світлана Крикончук. Тернопільська школа посіла 3-тє загальнокомандне місце з 11 команд учасників.

“У польському місті Загуж відбулися міжнародні змагання зі стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства, в яких взяли участь учні нашої школи.

Серед дівчат 2011 р.н. і молодші 2 місце виборола Цибульська Олена в лижному двоборстві та 7 місце зі стрибків на лижах з трампліна, а Герасим’юк Дарина 3 місце в лижному двоборстві та 5 місце зі стрибків на лижах з трампліна.

Серед дівчат 2009-2010 р.н. в лижному двоборстві (трамплін К-40) Цибульська Олена посіла 3 та 4 місце зі стрибків на лижах з трампліна. Також 3 місце зайняла Герасим’юк Дарина зі стрибків на лижах з трампліна.

Серед юнаків 2010 р.н. і старші в лижному двоборстві (трамплін К-40) Струмінський Олександр зайняв 5 місце, а Рудак Данило 7 місце”, – йдеться у повідомленні.

 

Перейти до панелі інструментів