19.04.2024
Новини

У Тернополі в День міста відкрили зірку «Захисникам і захисницям України»

У День міста в Тернополі на «Алеї зірок» урочисто відкрили бронзову колективну зірку «Захисникам і захисницям України». На цій алеї уже закарбовані у бронзі імена відомих тернополян та колективні зірки добровольцям, волонтерам, воїнам АТО, медикам, – повідомляють у міській раді.

«Щороку традиційно на «Алеї зірок» ми відкривали зірки тим тернополянам, які найбільше прославляли наше місто. На жаль, цьогоріч ми шість місяців уже живемо в умовах війни, відкритої російської агресії. Кращі сини і доньки України ціною свого життя воюють за нашу незалежність, – каже міський голова Сергій Надал. – Сьогодні немає байдужих, хто б не допомагав фронту. Сьогодні ми віддаємо шану та прославляємо тисячі українців та українок, які відстоюють нашу Богом дану землю. Ця бронзова зірка – на честь всіх захисників та захисниць України. Воїнів та волонтерів, медиків та рятувальників. Вклоняємося перед найкращими воїнами світу. Слава Україні».

Нагадаємо, «Алею зірок» у Тернополі відкрили 28 серпня у 2011 році й щороку на ній з’являються нові імена. Наразі тут вже є 36 зірок.

Перейти до панелі інструментів