29.03.2024
Новини Файні люди

Мрію Поліни з Краматорська про вишиту сукню здійснили у Бережанах

Ще один зворушливий випадок благодійності доводить, що на Тернопільщині живуть добрі і небайдужі люди. Так, у Бережанах здійснили мрію дівчинки Поліни з Краматорська. Вона давно хотіла вишиту сукню, але у родини не вистачало коштів на цю покупку. Відтак працівниці салону “Вишиванка” допомогли родині втілити мрію у життя, – про це розповідають у Карітас Бережани. 

“Люди, ви неймовірні! Лише за декілька годин після опублікування допису про мрію Поліни ми отримали багато пропозицій, за що щиро вдячні милосердним людям. Сьогодні мрія дівчинки збулася. Чудові скромні пані із салону “Вишиванка”подарували дівчині вподобану нею сукню. Усі були щасливі і зворушені. Тільки бабуся плакала від щастя, повторюючи: “Дякую вам, добрі люди'”. Вона сказала, що дітям вкрай необхідна така підтримка, адже вони ще не відійшли від стресу евакуації: родина була на вокзалі в Краматорську в той злощасний день, коли його знищили російські ракети. Дякуємо усім, хто перейнявся проблемами цієї родини”, – йдеться у повідомленні.

День перед тим на сторінці оприлюднили оголошення з проханням допомогти.

“У нашій громаді вже декілька місяців живе бабуся з двома онуками, які перебувають під її опікою. Вони втекли від війни з Донецької області. Дев’ятикласниця Полінка мріє піти на свято Першого дзвоника у вишитому платті, бо дізналася, що так прийнято в школі, де вона буде навчатися. Дівчинка переживає, щоб не відрізнятися від місцевих дівчаток. Так, вона плакала, бо бабуся сказала, що гроші потрібні на дрова на зиму, а не на плаття.

Просимо небайдужих відгукнутися на наше прохання допомогти Поліні. Може, хтось може подарувати чи позичити вишите плаття (46 розмір). Чи, може, ми зберемо певну суму і купимо Поліні плаття, яке вона примітила в салоні “Вишиванка”? Воно б було великим подарунком і навіть реліквією для усієї родини”.

Перейти до панелі інструментів