19.04.2024
Новини Промо

Чому макбук кращий друг

Для офісу, бізнесу, навчання чи просто для розваги. Зараз неможливо уявити людину, яка не користується ноутбуком. Комп’ютерна техніка вдосконалюється з неймовірною швидкістю. Тому простежити за новинками і визначитися у виборі свого гаджета буває непросто. “Хочеш не прогадати з ноутбуком, бери макбук!”, – часто можна почути від просунутих користувачів. Чи справді він такий хороший і крутий у роботі, як кажуть?

Чи справді цей девайс такий чудовий, чи це просто хороший маркетинговий хід? Варто розібратися, в чому перевага макбук, кому він найкраще підійде, а кому варто пошукати серед інших варіантів. А ще, який саме вибрати, адже у Apple пропонує ще моделі: Air і MacBook Pro.

Ключові переваги MacBook, з якими не посперечаєшся

При виборі ноутбука завжди необхідно звертати увагу на основні функції. Процесор, пам’ять, графічний дисплей, витривалість батареї і навіть естетичні особливості – все це важливо. Ноутбук може підвищити ефективність вашої роботи або сповільнити до рівня дратування.

Дизайн девайса може бути останнім, на що ви звертаєте увагу, але погодьтеся, витончені та привабливі лептопи відмінно доповнять імідж бізнесмена та потішать внутрішнього естета творчих людей. Макбуки саме такі, а ще вони мають низку інших переваг:

1.Найкращий на ринку екран

Йдеться про MacBook Pro, який бренд наділив дисплеєм Retina з світлодіодним підсвічуванням. Це найкращий на сьогодні екран, який не має конкурентів. Це фішка компанії, якою вона вдало користується. Це вирішальний фактор для відеоредакторів, дизайнерів, графічних художників, режисерів, фотографів і інших професіоналів, яким в роботі важливо бачити чітке та ідеальне зображення. Також, дисплей макбук ПРО завдяки своєму чіткому та великому екрану зменшує навантаження на зір. Навіть просидівши перед екраном кілька годин поспіль очі не втомляться.

2. Висока потужність операційної системи

Багато користувачів розглядають покупку Мас виключно через операційну систему iOS. Вона й справді має багато переваг у порівнянні з Віндовс. Серед ключових:

  • мінімальна вразливість до вірусних атак. А значить ваші дані у кращій безпеці. Це особливо важливо для ділових людей, які часто працюють з важливими документами, тощо;
  • простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, а особливо для тих, хто вже мав справу з гаджетами від Apple;
  • чудова інтеграція з усіма іншими пристроями, які працюють на iOS;
  • багато користувачів, які мали можливість порівняти Windows та iOS стверджують, що остання набагато плавніше та краще працює.

3. Продуктивна батарея

Ноутбуки купують з однієї простої причини — це мобільний пристрій, з допомогою якого можна працювати де-інде. Звісно, для цього потрібно, щоб гаджет не потребував підзарядки принаймні кілька годин, адже не всюди є вільний доступ до розетки. Якщо більшість середньостатистичних нових ноутбуків працюють максимум 6-7 годин без підзарядки, то макбуки мінімум 10 годин, деякі моделі до 10 годин. І йдеться не лише про новенькі макбуки, а й такі, що пробули вже деякий час у користуванні.

4. Надійні деталі, клавіатура і тачпад

Купивши цей пристрій ви не зіштовхнетеся з проблемою залипання клавіш, а силіконові підкладки під кожною кнопкою запобігають потраплянню під них пилюки. А ще, звук клавіатури практично не відчутний. Цей факт теж є для багатьох вкрай важливим. Якщо більшість користувачів обов’язково докуповують мишку, так як працювати з одним лише тачпад їм незручно, то користувачі MacBook навпаки, обходяться без цього аксесуару. Force Touch на MacBook Pro дозволяє без мишки редагувати навіть професійні фотографії.

5. Тривалий термін експлуатації

В середньому, MacBook без будь-яких проблем служить мінімум 7 років. Далі, його продуктивність завжди можна покращити відвідавши профільний сервісний центр. Це рекордні терміни, адже жоден інший ноутбук не пропрацює так довго без ремонту.

6. Впізнаваний і надзвичайно привабливий дизайн

Ну і звісно ж це зовнішній вигляд. Більшість ноутбуків здаються просто масивними і зовсім непривабливими, особливо якщо порівнювати їх з MacBook. “Яблучні” девайси — це витвори мистецтва. Надзвичайно тонкі, гладенькі, виконані в приємних відтінках. Такий лептом притягує погляд. Мінімум 50% користувачів, хочуть придбати макбук виключно через його привабливість, і вже згодом цікавляться всіма іншими характеристиками.

Зваживши усі “за” і “проти” можна зрозуміти, що макбук може стати не просто помічником, а й кращим другом у бізнесі, навчанні або просто дозвіллі.

Перейти до панелі інструментів