18.04.2024
Відео Новини

Тероборонівця Віталія Мариновського, який воював за Україну 5 місяців, звільнили з роботи без жодних пояснень

До президента України Володимира Зеленського з дуже непростою проблемою у відеозверненні звернувся Мариновський Віталій Володимирович, начальник Держпраці Тернопільської області. 

“26 лютого зачислений в Збройні Сили України, як доброволець, тероборонівець тернопільський. Відслужив 5 місяців, 25 липня я звільнений, був на Сході, в декількох гарячих точках. Повернувся, за сімейними обставинами звільнився з лав ЗСУ і повернувся на роботу. З роботи звільнений, без пояснень, в мене закінчився контракт. Моя попередниця виходить на роботу з 14 серпня”, – каже Віталій Мариновський.

“Все би нічого, як би не був призначений моїм заступником її громадянський чоловік”, – додає Віталій Мариновський.

Віталій Мариновський звернувся до Президента Володимира Зеленського з проханням звернути увагу на те, що відбувається в областях. За його словами, “москалота в душі” є не лише в окупантів, але і в деяких українських чиновників. “Мені дуже шкода, що зараз такі люди керують Україною, керують в областях.. гордо носять форму, яку самі собі купляють, або (ще гірше) – беруть у волонтерів, і розказують, як вони люблять Неньку-Україну”, – підсумував Мариновський.

Перейти до панелі інструментів