18.04.2024
Новини Промо

Якими бувають жiночi браслети?

Асортимент прикрас для жінок дуже великий. Особливе місце серед них посідають браслети на руку. Цей чудовий аксесуар прикрашає жіноче зап’ястя, робить образ своєї господині стильним та елегантним, привертаючи погляди оточуючих.

Фахівці інтернет компанії Злато пропонують вибирати браслет з огляду на всі тонкощі вибору. Подібної продукції на ювелірному ринку представлено дуже багато, вироби відрізняються і зовнішніми ознаками, і якісними параметрами — це матеріал, розмір, дизайн, палітра кольорів, і, звичайно ж, ціна. Розглянемо докладніше, які браслети бувають.

Для виготовлення прикрас використовуються різні матеріали. Серед них:

  • дорогоцінний метал;
  • вощений шнур;
  • дріт;
  • кістка;
  • дерево;
  • тканина;
  • скло;
  • каучук;
  • шкіра та шкірозамінник, екошкіра;
  • біжутерна сітка;
  • пластик і тд.

На відміну від чоловічої половини, дівчата вважають за краще носити браслети не тільки на руці, але також на нозі (анклети) або передпліччі. Анклети найчастіше використовуються влітку, коли тіло відкрите і прикраса добре видно на кісточці. Щодо браслетів на передпліччі — їх теж бажано носити влітку, але ще це чудовий вибір для відвідування вечірки у поєднанні з коктельною сукнею. Такий аксесуар надає ​​особливості образу модниці.

Різновиди представлених прикрас

Перш ніж вибрати браслет, важливо розібратися в його видах:

  1. Жорсткі моделі. Виділяють три типи — пружні (виток, що розтягується, або кільце), шарнірні (дві частини, з’єднані шарніром) і замкнуті (суцільне кільце). Прикраси покриваються сріблом або золотом, для оформлення використовується чорніння або гравіювання. Популярні моделі — обручі, скоби, манжети. Їх прийнято носити на голій руці та поверх рукава на сорочці.
  2. М’які вироби. Також поділяються на підвиди — ланцюгові (з ланок різної форми та розміру), плетені (ажурна композиція), глідерні (ланки виробу поєднуються один з одним шарніром або пружинами) та біжутерні (містять каміння та намистини, натягнуті на нитку чи волосінь). М’які аксесуари купують частіше, якщо порівняти із жорсткими моделями. Це обумовлено універсальністю та комфортом у носінні. Лише одні браслети-ланцюжки поповнюють величезний модельний ряд ювелірної продукції. А до ланцюжків можна прикріплювати підвіски та інші декоративні елементи.
  3. Тенісні браслети — це тонкі витончені прикраси, інкрустовані по колу поруч дорогоцінного каміння. Класичний та кращий варіант серед таких моделей — браслет з діамантами. Такий підійде і для повсякденного носіння, і для особливих випадків. Виготовляють вироби із золота, срібла чи платини.

braslet.jpg

Перш ніж купити браслет, експерти інтернет магазину Zlato рекомендують подивитися журнали або інтернет каталоги, де є фото і характеристики кожної моделі. Плануючи купівлю браслета, виготовленого з дорогоцінного металу, потрібно уточнити його якісні параметри, заздалегідь визначити бюджет.

Перейти до панелі інструментів